• ANUNȚ – privind rezultatele examenului de definitivat în profesia de practician în insolvență - sesiunea septembrie 2020
  A fost publicat tabelul cu rezultatele examenului
  Vezi detalii

 • ANUNȚ privind examenul de acces în profesia de practician în insolvență – sesiunea NOIEMBRIE 2020
  UNIUNEA NAŢIONALĂ A PRACTICIENILOR ÎN INSOLVENŢĂ DIN ROMÂNIA organizează în sesiunea din luna noiembrie 2020 în București EXAMENUL pentru dobândirea calității de practician în insolvență
  Vezi detalii

 • Anunț examenul pentru Lista administratorilor procedurii și lichidatorilor aferent procedurii insolvenței persoanei fizice
  UNIUNEA NAŢIONALĂ A PRACTICIENILOR ÎN INSOLVENŢĂ DIN ROMÂNIA organizează în sesiunea din luna noiembrie 2020 în București EXAMENUL privind includerea pe Lista administratorilor procedurii și lichidatorilor pentru procedura insolvenței persoanei fizice
  Vezi detalii

 • Conferința de insolvență Timișoara. Tratamentul insolvenței în pandemie
  UNPIR Filiala Timiș, în parteneriat cu INPPI și Universul Juridic, organizează videoconferința Tratamentul insolvenței în pandemie, ce va avea loc joi, 05 noiembrie 2020, începând cu ora 15:00.
  Vezi detalii

smbt, 31 octombrie 2020

Conferințe

13:Oct

Conferinta regionala de insolventa - Timisoara, 13 octombrie 2017

Detalii eveniment:

 • Dată: 13
 • Locație: Timisoara
 • Acreditare INPPI: 10 puncte de pregătire profesională

13

Acreditare INPPI: 10 puncte de pregătire profesională

Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență (I.N.P.P.I.), în parteneriat cu Institutul Național al Magistraturii (I.N.M.) organizează Conferința regională de insolvență Timișoara.

Evenimentul va avea loc la Hotel Timișoara, sala Atena, în data de 13 octombrie 2017, începând cu ora 09.30. 

Lectori și moderatori:

 1. Av. Simona Maria Miloș - Președinte I.N.P.P.I.
 2. Prof. univ. dr. Florin Moțiu – judecător/Curtea de Apel Timișoara, formator I.N.M.
 3. Vasile Godîncă-Herlea – practician în insolvență, membru în Consiliul de conducere al I.N.P.P.I.. Atribuții și răspunderi ale practicianului în insolvență nereglementate de legea insolvenței: arhivare, obligații de mediu, ținere contabilitate.
 4. Dr. Csaba Bela Nasz – judecător/ președinte Judecătoria Sânnicolaul Mare. Activitățile curente în procedura insolvenței profesioniștilor.
 5. Andreea Deli Diaconescu – practician în insolvență, membru în Consiliul I.N.P.P.I.. Întinderea și regimul juridic al garanției având ca obiect creanțe din contracte în derulare.
 6. Prof. univ. dr. Radu Bufan – membru în Consiliul științific al I.N.P.P.I.
 7. Geanina Oancea - practician în insolvență, membru în Consiliul de conducere al I.N.P.P.I. Contractele în derulare. Contractul de leasing.
 8. Alina Zechiu - practician în insolvență, membru în Consiliul științific al I.N.P.P.I.
 9. Av. Stan Tîrnoveanu – prim-vicepreședinte U.N.P.I.R.
 10. Dr. Flavia Crăciun – practician în insolvență, președinte filiala U.N.P.I.R. Timiș.
 11. Anca Cristina Buta – judecător/Curtea de Apel Timișoara. Despre procedura civilă, interes și oportunitate în procedura insolvenței. Spețe.
 12. Dr. Daniela Deteșan – judecător /Tribunalul Caraș-Severin. Câteva aspecte practice legate de anularea actelor frauduloase ale debitoarei în insolvenţa profesioniştilor.
 13. Daniel Barbu – practician în insolvență, membru în Consiliul de conducere al I.N.P.P.I. Lichidarea voluntară.

 

Înscrierea se poate face și la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Înscrierea la Conferință se face în limita locurilor disponibile.

Locul desfășurării evenimentului: Hotel Timișoara, sala Atena, (Timișoara, str. Mărășești, nr. 1-3, jud. Timiș).

Date de contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | 021 327.56.96

înapoi la partea de sus
×